Η εταιρεια.

Ποιοί

Είμαστε

Στην MEBELI DESIGN δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή ξύλινων επίπλων από το 1952 με κεντρικό στόχο την υψηλή ποιότητα,την αντοχή στον χρόνο και την άριστη αισθητική.

 

Αξιοποιώντας την πολυετή μας εμπειρία στην τέχνη του επίπλου, τα τελευταία 20 χρόνια εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων καθισμάτων και τραπεζιών.

Τα προϊόντα μας

Από την προμήθεια της ακατέργαστης ξυλείας, την επεξεργασία και  τη διαμόρφωση της, μέχρι τη συναρμολόγηση, τον έλεγχο της ποιότητας και τη συσκευασία εκμεταλλευόμαστε τη γνώση και την εμπειρία τριών γενιών.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και με το εξειδικευμένο προσωπικό έχουν ως αποτέλεσμα να παράγουμε υψηλής ποιότητας προιόντα με αντοχή στον χρόνο και προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Η ποιότητά μας

Τηρώντας πιστά τη φιλοσοφία μας για επανεπένδυση των κερδών έχουμε πετύχει να είμαστε στις κορυφαίες εταιρείες του τομέα μας με συνεχή ανοδική πορεία.

Στα πλαίσια της εταιρικής περιβαλλοντικής ευθύνης διαχειριζόμαστε τα υπολλείματα της καθαρής ξυλείας του εργοστασίου μας και παράγουμε πέλλετ από 100 {a8fe305d599f71cb8e883af9f7decf3c86618d9b05bcc8a2cf2a06790d537184} ξύλο οξυάς με υψηλή θερμιδική αξία λόγω της καθαρότητας της πρώτης ύλης

Οι εγκαταστάσεις μας.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής της εταιρείας βρίσκεται στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 20.000 τ.μ. από όπου εξυπηρετούνται οι ανάγκες διανομής της βόρειας Ελλάδας. Αντίστοιχα για τις ανάγκες διανομής της υπόλοιπης Ελλάδας, λειτουργεί κέντρο διανομής στην Αθήνα και στο  Ηράκλειο Κρήτης.

Κατηγορίες προϊόντων